Fotostudio in Groningen

Woldmeer Fotografie is gespecialiseerd in studiofotografie, maar kan ook ingehuurd worden voor productfotografie, objectfotografie en bijvoorbeeld het fotograferen tijdens evenementen en feesten.

Mogelijkheden Fotostudio AM

Voor studiofotografie zijn  er diverse mogelijkheden:

  • korte fotoshoot met als doel een (enkele) (profiel)foto
  • een fotoshoot met als doel een aantal foto’s van jezelf, je partner, samen, de kid(s) of met de hele familie of (vrienden)groep
  • een verjaardags fotofeestje waar de jarige samen met vriendjes en/of vriendinnetjes een geweldige middag gaan beleven. We hebben voldoende atributen en kleding om stralend op de foto te komen! (zelf spullen meebrengen mag natuurlijk altijd)
  • een uitgebreide fotoshoot met of zonder onsteuning van een visagist / MUA waarbij we graag op basis van vantevoren bedacht en besproken concepten werken. We nemen er dan graag de tijd voor, om tot fantastische resultaten te komen.
  • Een fotobooth samen met familie en/of vrienden? Gaaf!

Kortom: er is heel veel mogelijk! Vraag gerust als je nog andere ideeën/wensen hebt.

Fotostudio AM | Woldmeer fotografie

Onze studio bestaat sinds 2010. Sindsdien hebben we al vele mooie opdrachten mogen vervullen. We zijn gevestigd in de stad Groningen in de wijk Reitdiep. We werken graag klantgericht Bij ons ben je op het juiste adres voor een breed scala aan foto opdrachten. In onze studio alsook op locatie weten we een ieder weer te verassen met mooie ‘beeld’resultaten!

Profielfoto voor Linkedin, Facebook en CV

Bij ons ben je op het juiste adres voor het maken van een foto voor je profiel op LinkedIn, Facebook of op de website van jouw onderneming. Een mooie foto ter ondersteuning van je CV behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Het is natuurlijk ook mogelijk om prachtige beelden van je bedrijf te maken en/of het personeel op de foto zetten ten behoeve van de bedrijfswebsite. Onze doelgroep is zeer uiteenlopend: van baby’s tot complete groepen/families. We gaan graag in op de ideeën van de klant en denken ook graag creatief mee om tot verrassende beelden te komen. Desgewenst is er MUA (make up artist) beschikbaar.

Fotostudio

Fotofeestjes: Ook verzorgen we met veel plezier fotofeestjes voor kids. Een prachtig feest voor je kind én alles nog vastgelegd in een mooie fotocollectie.

Cadeau idee: Het is natuurlijk ook geweldig om een fotoshoot cadeau te geven óf te krijgen. (ideeën genoeg: een verjaardag, zwangerschap, valentijn, een jubileum om maar iets te noemen)

In de fotostudio is een kleedruimte aanwezig, waar je je om kan kleden om van outfit te veranderen. Tevens is er een visagiehoek aanwezig om alles tot in de puntjes te verzorgen.

We zorgen voor een ontspannen sfeer tijdens de fotoshoot, dat komt het resultaat ten goede. Na de fotoshoot maken we (indien gewenst samen met jou) een eerste  selectie van de foto’s. Afhankelijk van jouw wensen worden de topfoto’s nog nabewerkt.

Het uiteindelijke resultaat kun je bekijken op onze website. Dat gaat als volgt: de foto’s worden, afgeschermd met een persoonlijk wachtwoord, op de website gezet waarna je zelf kunt kiezen welke foto’s je wilt bestellen en in welk formaat en op welk materiaal. Zo kan je oa  kiezen voor papier, canvas, aluminium, hout, kunststof en acryl. Tevens is het mogelijk om de foto’s op bijvoorbeeld een mok, een muismat of een t-shirt af te laten drukken.